Intrebari De-a Gata Pentru Interviu

Intrebari De-a Gata Pentru Interviu - PEEL Malcolm, DALE Margaret, Trad. GEORGESCU Barrie-Panait
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntrebari De-a Gata Pentru Interviu
Comanda acum "Intrebari De-a Gata Pentru Interviu - PEEL Malcolm, DALE Margaret, Trad. GEORGESCU Barrie-Panait " de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
proceul de recrutare interviul adresarea intrebarilor intrebari pntru fiecare etapa a interviului interpretarea raspunsurilor Recrutarea de personal facuta neprofesionist este cauza multor probleme si poate genera pierderi atat de bani, cat si de clienti pentru orice companie. Pe piata muncii, care este atat de flexibila in ziua de azi, majoritatea managerilor vor fi nevoiti sa intervieveze candidati si putini se pot adapta la o asemenea activitate si putini au fost instruiti in acest domeniu dificil si, din acest motiv, au nevoie sa-si perfectioneze calitatea de intervievatori. Acest ghid practic se ocupa de fiecare faza a procesului de recrutare, de la descrierea postului vacant pana la realizarea formularului de cerere de angajare si structura interviului. La baza procesului de intervievare sta tehnica formularii intrebarilor, iar lucrarea de fata este primul ajutor in aceasta directie. Cartea va ofera sfaturi despre modul in care trebuie adresate intrebarile si ordinea acestora si cum ar trebui sa fie ascultate si interpretate raspunsurile. Sunt incluse apoape 200 de intrebari verificate, fiecare avand si cateva raspunsuri tipice si interpretari posibile ale acestora din urma. Carte ideala pentru intervievatorii mai putin experimentati, ea este de mare pret si pentru cei care simt nevoie de a-si reexamina si imbunatatii tehnicile, dar si pentru cei care-si cauta un job. Malcom Peel, specialist in probleme de recrutare a fortei de munca, a lucrat in cadrul Institutului de Management, ca director al Departamentului de consultanta. Margaret Dale, care a revizuit editia britanica,este consultant in probleme de resurse umane la un consortiu de universitati si o experimentata autoare a unei serii de carti in domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intrebari De-a Gata Pentru Interviu
Cartea Intrebari De-a Gata Pentru Interviu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intrebari De-a Gata Pentru Interviu - PEEL Malcolm, DALE Margaret, Trad. GEORGESCU Barrie-Panait " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Etica si Eficienta Profesionala - CHRIAC Violeta Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
CHRIAC Violeta
13,41 lei
30 De Minute Pentru A Promova - Cambridge Diana Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Cambridge Diana
9,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera