Intoarcerea lui Arpagic

Intoarcerea lui Arpagic - Ana Blandiana
Pret: 40,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntoarcerea lui Arpagic
Comanda acum "Intoarcerea lui Arpagic - Ana Blandiana" de pe libraria ishop la pretul de 40,50 lei
Descriere carte:
"Lumea lui Arpagic este lumea in care tot ce e firesc e miracol. O lume fermecata in care se produce miracolul nasterii dintr-o samanta cat o gamalie de ac a unei plante cu frunze si flori, care, la randul lor, nasc fructe si seminte. Iar pe langa aceasta minune, nimic nu mai pare de neinchipuit: faptul ca animalele citesc, pasarile au emotii, fluturii au idei si legumele sentimente. De altfel, cand am scris prima dintre aceste carti, nicio clipa nu m-am gandit ca o scriu pentru copii. Ma jucam cu mine insami. Abia dupa ce, publicand-o, copiii au adoptat-o, am continuat sa scriu gandindu-ma la ei ca la niste parteneri de joc." (Ana Blandiana in interviul acordat Simonei Chitan pentru Evenimentul Zilei, 26 oct 2008)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intoarcerea lui Arpagic
Cartea Intoarcerea lui Arpagic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intoarcerea lui Arpagic - Ana Blandiana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre Limita - Audiobook - Gabriel Liiceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Gabriel Liiceanu
85,99 lei
Legenda florii de aur (audiobook) - Silviu Negut, Mihai Ielenicz, Dan Balteanu, Marius-Cristian Neacsu, Alexandru Barbulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Silviu Negut, Mihai Ielenicz, Dan Bal...
21,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks