Intoarcere in secolul 21

Intoarcere in secolul 21 - Ioana Parvulescu
Pret: 35,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntoarcere in secolul 21
Comanda acum "Intoarcere in secolul 21 - Ioana Parvulescu" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Ioana Parvulescu are pasiunea vagabondarii prin secole, asa cum altii o au pe aceea a calatoriilor in tari straine. Intorcandu-se acum "la loc", in secolul 21, autoarea dezminte prin ceea ce scrie afirmatia ca "nicaieri nu-i mai bine ca acasa", cel putin atunci cand e vorba de locuinta temporala. Dar tocmai sentimentul de inconfort al omului nevoit sa traiasca aici si acum genereaza pagini pline de umor, suparare, mirari si, pana la urma, deschidere fata de tot ce ni se intampla. Pentru ca, a recunoscut autoarea intr-un interviu, in ciuda unor periodice accese de mizantropie si revolta isi iubeste si semenii, si tara.

Viata unui bloc aflat pe o strada cu nume poetic de langa Cismigiu, in vecinatatea Conservatorului, drumurile pe Calea Victoriei, cele spre Brasov, atmosfera de la Romania literara si adevarate aventuri legate in felurile cele mai neasteptate de carti sunt reconstituite cu verva si iuteala celui care stie ca un cititor din secolul 21 n-are timp de pierdut. Citind Intoarcere in secolul 21 nu si-l va pierde!

Cartea aceasta a crescut odata cu secolul 21. Mi-am consemnat saptamanal, din 2001 pana in 2009, nedumeririle, indignarile, sperantele, meditatiile pe tema lumii in care traim. Fara voia mea, paginile s-au transformat intr-un jurnal, intr-un document al vietii cotidiene din Romania acestui inceput de secol. Daca e vorba, as fi preferat sa tin jurnalul altui timp - sa zicem din perioada 1901 si 1909 - dar nu-i pe-alese: traiesc ce mi se ingaduie.
Desi e viata mea aici, nu cred ca exista vreo pagina care sa-mi apartina numai mie. Suntem cu totii in ea. Cumva, cartea aceasta seamana cu secolul in care s-a nascut: e plina de neliniste, desi n-a uitat inca de tot sa rada. ( Ioana Parvulescu )Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intoarcere in secolul 21
Cartea Intoarcere in secolul 21 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intoarcere in secolul 21 - Ioana Parvulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dulce ca mierea e glontul patriei - Petru Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Petru Popescu
13,20 lei
Trilogia de la Sf.Sava - Adrian Costache Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adrian Costache
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana