Intimplari la marginea lumii. Aventurile lui Axinte Abramovici Papadopulos in pustie

Intimplari la marginea lumii. Aventurile lui Axinte Abramovici Papadopulos in pustie - Cosmin Perta
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntimplari la marginea lumii. Aventurile lui Axinte Abramovici Papadopulos in pustie
Comanda acum "Intimplari la marginea lumii. Aventurile lui Axinte Abramovici Papadopulos in pustie - Cosmin Perta" de pe libraria ishop la pretul de 17,05 lei
Descriere carte:
?Un roman fulminant, o poveste care te tine cu sufletul la gura de la inceput pina la sfirsit." ( Elfish Times - revista elfilor de pretutindeni)

?De mult nu s-a mai pomenit o carte care sa surprinda atit de bine viata fiintelor fantastice. Mister, magie, istorie si cotidian. O scriitura fenomenala." ( Wizard's Word )

?Plin de umor si captivant, volumul lui Cosmin Perta te pune in situatia de a-ti imagina teritorii halucinante, intense, formidabile prin acuitatea realizarii si incintatoare prin diversitatea jocului literar." ( Herald Tribune of Enchantment )

? Intimplari la marginea lumii este o poveste fastuoasa. Pornind de la tehnica lui Rabelais, fratii Strugatki, Cervantes, autorul trece prin Tolkien si printr-un Joyce pe intelesul copiilor. Este basm, poem, manifest, toate deodata!" ( The after world Guardian )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intimplari la marginea lumii. Aventurile lui Axinte Abramovici Papadopulos in pustie
Cartea Intimplari la marginea lumii. Aventurile lui Axinte Abramovici Papadopulos in pustie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intimplari la marginea lumii. Aventurile lui Axinte Abramovici Papadopulos in pustie - Cosmin Perta" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tobit (editia a II-a, revazuta) - Stefan Agopian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Stefan Agopian
18,95 lei
Cand vine vremea gastelor salbatice - Cristian Robu-Corcan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cristian Robu-Corcan
14,25 lei
Razboiul fluturilor - Paul Cernat, Andrei Ungureanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Paul Cernat, Andrei Ungureanu
18,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana