Intemeierea crestinismului occidental. Triumf si diversitate. 200-1000 d.Cr.

Intemeierea crestinismului occidental. Triumf si diversitate. 200-1000 d.Cr. - Peter Brown
Pret: 17,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntemeierea crestinismului occidental. Triumf si diversitate. 200-1000 d.Cr.
  • Autor: Peter Brown
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Constructia Europei
  • Categoria: Crestinism
  • ISBN: 973-683-882-X
  • An aparitie: 2002
  • Numar de pagini: 360
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Intemeierea crestinismului occidental. Triumf si diversitate. 200-1000 d.Cr. - Peter Brown" de pe libraria ishop la pretul de 17,00 lei
Descriere carte:
Volumul apare intr-o serie publicata de autor in patru limbi si cinci tari. Alaturi de nume ca Eco sau Le Goff, fiecare volum al lui Peter Brown apare simultan in spaniola, italiana, franceza si engleza. Cele 17 capitole ale cartii sint grupate in trei parti: Imperiul si urmasii, Mosteniri divergente, Sfirsitul Lumii Vechi. Atentia e concentrata asupra granitei nord-vestice a lumii mediteraneene. Brown si-a ales o serie de centre de studiu si le-a analizat in ordine cronologica, pe baza unei bibliografii impresionante. Dincolo de studiul riguros, cititorul va descoperi placerea de a lectura o carte fascinanta, atit prin tematica, cit si prin modul atractiv in care este scris.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intemeierea crestinismului occidental. Triumf si diversitate. 200-1000 d.Cr.
Cartea Intemeierea crestinismului occidental. Triumf si diversitate. 200-1000 d.Cr. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intemeierea crestinismului occidental. Triumf si diversitate. 200-1000 d.Cr. - Peter Brown" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sfanta Alianta - Eric Frattini Urmatoarea carte recomandata din categoria Crestinism
Eric Frattini
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CrestinismCarti recomandate din categoria Crestinism