Inteligenta romantica

Inteligenta romantica - Dr. Mary Valentis, Dr. John Valentis
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInteligenta romantica
Comanda acum "Inteligenta romantica - Dr. Mary Valentis, Dr. John Valentis" de pe libraria ishop la pretul de 24,30 lei
Descriere carte:

Despre arta de a putea consolida in timp orice tip de relatie amoroasa.

Fundamentata pe teoriile psihologului Daniel Goleman si pe revolutionara sa lucrare Inteligenta emotionala, cartea de fata restrange sfera de interes la nivelul relatiilor de cuplu, lansand totodata sintagma inteligenta romantica generatoare a unei serii de atitudini si de comportamente ce conlucreaza armonios in vederea intemeierii unor astfel de relatii.

Cartea va invata cum sa constientizati atat propriile stari afective, cat si de cele ale partenerului/partenerei. Si va invata sa fiti sinceri in exprimarea sentimentelor si sa tratati cu tact orice manifestare nociva, fie ca e izvorata din gelozie, din dorinta de detinere a controlului, dintr-un spirit innascut de competitivitate sau din nevoia de a fi dependent de altcineva.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inteligenta romantica
Cartea Inteligenta romantica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inteligenta romantica - Dr. Mary Valentis, Dr. John Valentis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manual de utilizare a creierului Vol I - Bob Bodenhamer, Michael Hall Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Bob Bodenhamer, Michael Hall
50,35 lei
Agresivitatea pasiva. Cum sa o recunosti si controlezi la tine si la ceilalti - Tim Murphy, Loriann Hoff Oberlin Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Tim Murphy, Loriann Hoff Oberlin
37,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata