Inteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic

Inteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic - Karl Albrecht
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic
Comanda acum "Inteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic - Karl Albrecht" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
?De-a lungul unei cariere de peste treizeci de ani, m-am simtit in mod repetat atras de acest domeniu de cercetare. I-am gasit aplicabilitatea in gandirea si planificarea strategica, management, inovatie, cultura organi-zationala si eficienta muncii in echipa, ca sa numesc doar cateva domenii. Chiar si dupa atatia ani am ramas convins ca materia cenusie ? software-ul uman ? este potentialul cel mai putin exploatat in lumea de azi a afacerilor.?
Karl Albrecht

?Ce poate fi mai impaortant decat sa ajuti oamenii, indiferent de varsta si statut, sa-si optimizeze resursele cognitive? Karl Albrecht ne ofera un important instrument pentru a realiza acest lucru.?
Dr. Sidney J. Parnes, Creative Education Foundation

?Karl Albrecht a reusit ceva exceptional integrand dimensiunile multiple ale inteligentei practice intr-un cadru de lucru logic si coerent. Aceasta carte este realmente una practica.?
Daniel Pink


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic
Cartea Inteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic - Karl Albrecht" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un psiholog in Agora - Adrian Neculau Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Adrian Neculau
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata