Inteligenta emotionala in Leadership

Inteligenta emotionala in Leadership - Daniel Goleman, Richard Boyatzis, Annie McKee
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInteligenta emotionala in Leadership
Comanda acum "Inteligenta emotionala in Leadership - Daniel Goleman, Richard Boyatzis, Annie McKee" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
>> Cum ar arata viata noastra, daca institutiile in care lucram ar fi con-duse de lideri care ne inspira? Cum ar fi scolile in care invata copiii nostri, daca profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligentei emotionale? Si ce s-ar intampla, daca ne-am folosi cu inteligenta emotiile in familie si in comunitate?

>> In paginile cartii de fata se regasesc experientele multor lideri cu o inteligenta emotionala deosebita. Din cercetarea acestor cazuri, au iesit la iveala raspunsuri la intrebari vitale privind conducerea bazata pe inte-ligenta emotionala. De exemplu, ce resurse le sunt necesare liderilor, pentru a fi eficienti? De unde isi trage forta launtrica un lider? Cum ii inspira pe cei din jur? Cum creeaza un climat favorabil inventivitatii, performantei si relatiilor interumane?

>> Iar raspunsurile sunt esentiale, pentru ca dimensiunea emotionala a activitatii de conducere - uneori invizibila, alteori ignorata - determina cat de bine vor functiona toate celelalte aspecte organizationale. Altfel spus, actiunile liderilor si starile lor de spirit au un impact covarsitor asupra celor pe care ii indruma.

>> Conducerea bazata pe inteligenta emotionala inspira si stimuleaza pasiunea si entuziasmul; de asemenea, sustine motivatia si devotamentul. Cei care si-au dezvoltat abilitatile emotionale au inceput sa se cunoasca mai bine, sa manifeste mai multa empatie, sa dea dovada de mai multa stapanire de sine si sa beneficieze de relatii interumane mai armonioase. In final se dovedeste ca maniera in care relationam cu noi insine si cu ceilalti, numita de Daniel Goleman ?inteligenta emotionala?, garanteaza reusita in viata intr-o masura mai mare decat acumularea de titluri si diplome.

www.danielgoleman.info


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inteligenta emotionala in Leadership
Cartea Inteligenta emotionala in Leadership in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inteligenta emotionala in Leadership - Daniel Goleman, Richard Boyatzis, Annie McKee" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Programarea pozitiva - Roger Luc Mary Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Roger Luc Mary
25,65 lei
Organizeaza-te ! - Chris Crouch Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Chris Crouch
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala