Integrarea economica. Editia a III a revazuta si adaugita

Integrarea economica. Editia a III a revazuta si adaugita - Emilian Dobrescu
Pret: 40,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntegrarea economica. Editia a III a revazuta si adaugita
Comanda acum "Integrarea economica. Editia a III a revazuta si adaugita - Emilian Dobrescu" de pe libraria ishop la pretul de 40,85 lei
Descriere carte:
Integrarea economica este una din primele, daca nu chiar prima lucrare de acest fel din literatura stiintifica economica romaneasca ce sintetizeaza original si constructiv conceptele, teoriile si aplicatiile mondiale, europene si romanesti. Pentru meritele de exceptie stiintifica, prima editie a acestei lucrari a fost distinsa de Academia Romana cu Premiul "Victor Slavescu", acordat in 1998 pentru lucrari editate in 1996.

In nucce, lucrarea contine aspectele esentiale ale tezei de doctorat a autorului sustinuta in anul 1994 - PRIMA teza de doctorat din Romania axata pe problematica integrarii economice. Primele doua editii au servit ca suport partial de curs de integrare europeana, curs tinut prima data la Academia de Studii Economice din Bucuresti si apoi si la alte universitati de stat si private.

Prezenta editie a lucrarii actualizeaza, clasifica si explica principalele concepte, teorii si aplicatii in domeniul integrarii economice aparute in intervalul 2001-2009. In acest interval, ca si in perioadele anterioare corespunzatoare primelor doua editii, practica fenomenului complex al integrarii economice s-a situat de multe ori inaintea teoriei integrarii, aflata in continua adaptare si reformulare, in stransa legatura cu integrarea economica reala - fenomen amplu si complex al vremurilor noastre, caracteristic de fapt tuturor perioadelor istorice, intr-o forma sau alta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Integrarea economica. Editia a III a revazuta si adaugita
Cartea Integrarea economica. Editia a III a revazuta si adaugita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Integrarea economica. Editia a III a revazuta si adaugita - Emilian Dobrescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geografia transporturilor -  Bebe Negoescu , Gheorghe Vlasceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Bebe Negoescu , Gheorghe Vlasceanu
18,90 lei
Economia subterana. Intre "Da" si "Nu" - Nicolae Craiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Nicolae Craiu
19,00 lei
Globalizarea. Sperante si deziluzii - Joseph E. Stiglitz Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Joseph E. Stiglitz
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie