Integrarea Romaniei in structurile Uniunii Monetare Europene

Integrarea Romaniei in structurile Uniunii Monetare Europene - Tofan Mihaela
Pret: 42,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntegrarea Romaniei in structurile Uniunii Monetare Europene
Comanda acum "Integrarea Romaniei in structurile Uniunii Monetare Europene - Tofan Mihaela" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Lucrarea " Integrarea Romaniei in structurile Uniunii Monetare Europene " reprezinta o contributie valoroasa in plan teoretic si metodologic, cu referire la importanta, realizarile si perspectivele monedei unice europene . Autoarea constata si argumenteaza in mod rational rolul si implicatiile legislatiei in domeniul monetar, in vederea desavarsirii integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, inclusiv prin integrarea in structurile Uniunii Monetare Europene.

Problematica analizata se regaseste in aria efortului de normativizare actual, avand drept obiectiv desavarsirea armonizarii legislatiei romane cu legislatia europeana.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Integrarea Romaniei in structurile Uniunii Monetare Europene
Cartea Integrarea Romaniei in structurile Uniunii Monetare Europene in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Integrarea Romaniei in structurile Uniunii Monetare Europene - Tofan Mihaela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept procesual al Uniunii Europene - Petrescu Oana Mariuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comunitar
Petrescu Oana Mariuca
47,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comunitarCarti recomandate din categoria Drept comunitar