Intalniri cu oameni remarcabili

Intalniri cu oameni remarcabili - Osho
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntalniri cu oameni remarcabili
Comanda acum "Intalniri cu oameni remarcabili - Osho" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Osho spune despre acesti oameni remarcabili: "Au trait in constiinta si au impresionat constiinta umana. Nu trai in evenimente: traieste in constientizare."

In cea mai mare parte a lor, oamenii remarcabili ai istoriei nu au fost retinuti de catre istorici, astfel incat "atunci cand auzi de Buddha sau de Mahavira ori de Zarathustra, ti se par niste personaje mitologice, nu istorice... si poate ca nu au existat decat in visele omului." Realitatea lor rezida in constiinta umana, iar efectul lor este profund.

Osho ii readuce la viata pe cei mai influenti lideri religiosi - de la Buddha la Iisus si Krishna; poeti cum sunt Lao Tzu si Rumy; filosofi inclusiv Nietzsche, Pitagora si Socrate, precum si mari ganditori din timpuri mai recente - de exemplu, Kahlil Gibran si Gurdjieff. Cand citesti cuvintele lui Osho, te simti ca si cum ti s-ar adresa tie personal. Stilul lui de conversatie este atat de fluid si antrenant, incat perceptiile lui profunde survin adeseori ca o surpriza, insa puterea sa de patrundere te va insoti de-a pururi.

Indiferent daca discuta despre o conceptie filosofica complexa ori despre invataturile unui mare mistic, Osho este insotit intotdeauna de punctul sau de vedere unic si umple subiectul cu intelepciunea sa distinct ireverentioasa, provocatoare pentru gandire si datatoare de inspiratie.

OSHO este unul dintre cei mai cunoscuti si mai provocatori lideri spirituali ai vremurilor noastre. Sunday Times l-a numit "unul dintre cei 1 000 de creatori ai secolului douazeci;" romancierul Tom Robbins l-a numit "cel mai periculos om de la Iisus incoace." La aproape doua decenii de la moartea sa, care a survenit in anul 1990, influenta invataturilor sale continua sa se afle in crestere, ajungand la "cautatorii" din intreaga lume.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intalniri cu oameni remarcabili
Cartea Intalniri cu oameni remarcabili in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intalniri cu oameni remarcabili - Osho" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Inteligenta emotionala prin teste - Robert Wood, Harry Tolly Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Robert Wood, Harry Tolly
12,35 lei
Trezeste-te! E mai tirziu decit crezi. Exercitii zilnice pentru o viata mai buna - Carole Collins, Carolyn Christison Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Carole Collins, Carolyn Christison
12,82 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala