Intalnire in jurul unei palme Zen

Intalnire in jurul unei palme Zen - Gabriel Liiceanu, Gabriel Cercel, Razvan Luscov
Pret: 44,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntalnire in jurul unei palme Zen
Comanda acum "Intalnire in jurul unei palme Zen - Gabriel Liiceanu, Gabriel Cercel, Razvan Luscov" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
In romanul lui Bulgakov, Margareta il intalneste pe Maestru pentru ca "isi daduse intalnire" cu el, desi cei doi nu se cunosteau. Si se duce la intalnire purtand in brate un buchet de flori galbene. Iar Maestrul, la randul lui, vine la aceasta intalnire pe care nimeni nu i-o daduse. Intalnirea dintre cei doi se produce in orizontul asteptarii ei si insasi apriga asteptare a intalnirii creeaza intalnirea.

La prima vedere, intalnirea de-acum, "in jurul unei palme Zen", pare una prozaica: ea are loc in urma unei corespondente purtate vreme de trei ani intre un doctorand si profesorul lui. Dar ea devine in cele din urma o intalnire intre doi oameni care, scriindu-si, au transformat departele geografic al unui epistolar in darul unei apropieri neasteptate.

Pana la urma, paginile acestea se adreseaza oricui, in masura in care oricine poate fi interesat de un experiment indeajuns de straniu: unul care incearca sa scoata viata din piatra seaca a filozofiei.

Iar pentru ca aici este vorba de un experiment si-un loc al intalnirii, sensurile, reflectiile sau ideile au fost din cand in cand lasate sa intre in scena insotite de comentariul lor grafic. Sa fie oare posibil un dialog atat de direct si de intens intre gand si imagine?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intalnire in jurul unei palme Zen
Cartea Intalnire in jurul unei palme Zen in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intalnire in jurul unei palme Zen - Gabriel Liiceanu, Gabriel Cercel, Razvan Luscov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Critica metafizicii la Kant si Heidegger - Magdalena Marculescu-Cojocea Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Magdalena Marculescu-Cojocea
0,00 lei
Cearta cu filozofia. Eseuri - Liiceanu Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Liiceanu Gabriel
19,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie