Intalnire Cu Heechee

Intalnire Cu Heechee - Frederik Pohl
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntalnire Cu Heechee
Comanda acum "Intalnire Cu Heechee - Frederik Pohl" de pe libraria ishop la pretul de 35,91 lei
Descriere carte:
?Heechee sunt una dintre cele mai mari creatii ale SF-ului."
JACK WILLIAMSON

?Spre satisfactia tuturor cititorilor care asteptau cu infrigurare continuarea povestii, in acest al treilea volum Pohl ni-i prezinta pe Heechee insisi?"
Fantasy & Science Fiction Magazine

?Pentru cei care vor sa afle raspunsurile si sa vada destinatia finala a seriei incepute cu Poarta, aceasta este o poarta prin care trebuie trecut neaparat."   
Publishers Weekly
 
?Toate conceptele si ingenioase si personajele complexe cu care ne-a vrajit Pohl sunt duse mai departe in aceasta poveste sclipitoare, care stabileste in acelasi timp o premisa fascinanta pentru Analele Heechee, a carei lectura devine o necesitate absoluta."
Library Journal

?Dupa doua volume citite cu sufletul la gura, ii intalnim finalmente pe extraterestri si sunt rezolvate numeroase fire narative ramase in suspensie. Inteligenta Artificiala (uneori Albert Einstein, alteori Sigmund Freud) are de asemenea de spus o poveste minunata!"
Interzone

?Intalnire cu Heechee raspunde intrebarilor care ne-au obsedat de la prima pagina a seriei: <> sau <>, dar si <>."
Locus

?Cu totul fascinanta in Intalnire cu Heechee este explorarea inteligentei. Ce inseamna sa fii viu? Inteligenta artificiala traieste pe potriva omului? Daca rolurile acestea ar fi inversate, cine ar fi mai real?"   
Analog Science Fiction Magazine

?Continuarea captivanta a seriei Heechee. In Poarta nu se cunosteau foarte multe despre rasa misterioasa, dar Intalnire cu Heechee ofera numeroase raspunsuri. Pohl manevreaza stralucit tema inteligentei artificiale. Cum fiecare volum din saga Heechee reia actiunea si problematica precedentului, lectura celui de-al patrulea volum, Analele Heechee, devine imperativa!"   
SFRevu



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intalnire Cu Heechee
Cartea Intalnire Cu Heechee in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intalnire Cu Heechee - Frederik Pohl" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Rabdarea Timpului - John Brunner Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
John Brunner
14,16 lei
Fiul omului - P. D. James Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
P. D. James
24,99 lei
Revelatia. #2 Fortele Raului Absolut  - Kelley Armstrong Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Kelley Armstrong
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune