Insula cetatii

Insula cetatii - Teodor Baconsky
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInsula cetatii
Comanda acum "Insula cetatii - Teodor Baconsky" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
N-am ?placut" nu pentru ca as fi scris anapoda, sau as fi practicat impostura academica, ori pentru ca m-as fi repliat intr-un ezoterism gongoric, sau pentru ca as fi tratat cautarea adevarului ca pe un pretext al egolatriei publice. N-am fost agreat (realmente) pentru ca am cautat acest adevar in afara cararilor batute, cu care ?taberele" culturii noastre ? postmodernistii laici versus paseistii fundamentalisti ? se obisnuisera inca din regimul, daca nu cumva dinveacul anterior. Nu m-am inrolat in nici o grupare. N-am omagiat valori prestabilite: la Sibiu fiind, refuzasem pelerinajul spre Paltinis, tot asa cum, la Sihastria gasindu-ma, nu cercetasem chilia Parintelui Cleopa. Nu mi-am insusit nici figura solitarului fanatic, intoxicat de certitudini excentrice. Pana si acest tip tertiar ? mizantropul de serviciu, insinguratul iconoclast ? se face finalmente acceptat, ca o exceptie menita sa reconfirme regula jocului. Nu si ?inclasabilii". Pe lumea asta, desi viu, ai nevoie de o eticheta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Insula cetatii
Cartea Insula cetatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Insula cetatii - Teodor Baconsky" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Amanda se marita - Kelly Jones Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Kelly Jones
12,60 lei
Mao II - Don Delillo Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Don Delillo
22,99 lei
Indragostit din interes de serviciu - Constantin Buligoanea Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Constantin Buligoanea
15,92 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica