Institutii Judiciare Contemporane

Institutii Judiciare Contemporane - Les Ioan
Pret: 59,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInstitutii Judiciare Contemporane
  • Autor: Les Ioan
  • Editura: CH Beck
  • Colectia:
  • Categoria: Drept
  • ISBN: 978-973-115-196-0
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 768
  • Format carte:
Comanda acum "Institutii Judiciare Contemporane - Les Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 59,90 lei
Descriere carte:

Institutiile judiciare, prin structura si functiile lor, joaca un rol esential în apararea si consolidarea statului de drept. Calitatea personalului care alcatuieste  organele judiciare este si ea hotarâtoare în realizarea prompta, echitabila, eficienta, efectiva si într-un termen rezonabil a actului de justitie. De aceea, autorul si-a propus sa ne înfatiseze, cu rigoarea cunoscuta, principiile de organizare a sistemului judiciar si statutul celor care înfaptuiesc actul de justitie sau contribuie, prin mijloace specifice, la realizarea lui.  

Lucrarea este destinata, în primul rând, tuturor acelora care îsi consacra eforturile cotidiene pentru ameliorarea actului de justitie, independent de calitatea sau functia pe care o ocupa în cadrul mecanismului judiciar: judecatori, procurori, avocati, consilieri juridici sau executori judecatoresti. Si nu în ultimul rând, monografia de fata se adreseaza studentilor facultatilor de drept, interesati, majoritatea dintre ei, în a accede la o cariera juridica de succes. Speram ca pentru acestia lucrarea va constitui un argument în plus spre a se convinge de actualitatea afirmatiilor lui Voltaire: „Il n’y à pas de metier plus noble que celui de rendre la justice”.

Publicul tinta: judecatori, procurori, avocati, consilieri juridici, executori judecatoresti, studenti ai facultatilor de drept, masteranzi.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Institutii Judiciare Contemporane
Cartea Institutii Judiciare Contemporane in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Institutii Judiciare Contemporane - Les Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Curs de drept privat roman - Editia a III-a - Vladimir Hanga, Mircea Dan Bob Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Vladimir Hanga, Mircea Dan Bob
45,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept