Inselatoria familiei Borgia

Inselatoria familiei Borgia - Robin Edwards
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInselatoria familiei Borgia
  • Autor: Robin Edwards
  • Editura: Trei
  • Colectia: Fiction Connection
  • Categoria: Crestinism
  • ISBN: 978-973-707-170-5
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 456
  • Format carte:
Comanda acum "Inselatoria familiei Borgia - Robin Edwards" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Inselatoria familiei Borgia aduce in prim-plan un subiect care a fascinat secole de-a randul si care inca naste controverse - giulgiul lui Hristos. In plin Ev Mediu, Rodrigo Borgia, cel mai controversat papa din toate timpurile, conduce Biserica Apuseana cu o mana de fier, inconjurat de inamici bogati si avizi de putere. Maestru al intrigilor si manipularii, acest papa nu se da in laturi de la nimic, nici macar de la cea mai mare inselatorie din istoria Crestinismului, pe care o tese impreuna cu un tanar, dar extrem de abil politician - Niccolo Machiavelli. Planul lor este perfect pana in cele mai mici detalii, dar cine sa-l execute? Un artist, un geniu, un spirit caruia sa nu-i fie frica nici de caznele inchizitiei, nici de flacarile iadului.
Cel ales pentru a duce la indeplinire dificila sarcina este nimeni altul decat Leonardo da Vinci. Povestea se complica inca si mai mai mult atunci cand intra in scena organizatii secrete, detinatoare ale unor taine vechi de sute de ani si care ar putea zdruncina din temelii nu doar papalitatea, ci si o Europa aflata la apogeul Renasterii...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inselatoria familiei Borgia
Cartea Inselatoria familiei Borgia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inselatoria familiei Borgia - Robin Edwards" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Amintirile Peregrinului Apter - Anania Valeriu Urmatoarea carte recomandata din categoria Crestinism
Anania Valeriu
16,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CrestinismCarti recomandate din categoria Crestinism