Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi

Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi - Lou Marinoff
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi
  • Autor: Lou Marinoff
  • Editura: Trei
  • Colectia: Acum pentru viitor
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 978-973-707-355-6
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 512
  • Format carte:
Comanda acum "Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi - Lou Marinoff" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
Alege filosofia potrivita la momentul potrivit!

Pune-ti gandirea in slujba autocunoasterii si fericirii.
Cei mai mari ganditori ai lumii, din Antichitate si pana astazi, te pot ajuta sa gasesti o solutie pe masura propriilor tale convingeri! Fie ca te afli in fata unei dileme, fie ca vrei sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu, sa duci un stil de viata corect, sa faci fata unei schimbari in cariera sau sa gasesti sensul vietii.
A fost o vreme cand filosofia insemna mult pentru oamenii obisnuiti, iar ideile filosofilor erau puse in practica. Socrate a dezbatut chestiuni vitale in piata publica, iar Lao Tze si-a folosit principiile filosofice pentru a strabate calea spre fericirea personala si armonia sociala. Acum, la inceputul unui nou mileniu, o miscare unica numita Consiliere Filosofica a reusit sa readuca filosofia la functia ei originara, combinand intelepciunea si practica pentru a-i ajuta pe oameni sa-si rezolve problemele de zi cu zi.
Uita sedintele scumpe de psihoterapie, medicatia si tratamentele indelungate! Cartea profesorului Lou Marinoff abunda in studii de caz provenite din experienta specialistilor in consiliere filosofica si demonstreaza eficienta filosofiei in a-i ajuta pe oameni sa simta, sa gandeasca si sa traiasca mai bine.

Lou Marinoff , doctor in filosofie, este presedintele fondator al Asociatiei Americane a Filosofilor Practicieni si profesor asociat de filosofie la City College in New York.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi
Cartea Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi - Lou Marinoff" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Probleme fundamentale ale fenomenologiei - Heidegger Martin Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Heidegger Martin
40,50 lei
Opere - Kierkegaard Soeren Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Kierkegaard Soeren
42,75 lei
Despre guvernamint. Editie bilingva - Toma din Aquino Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Toma din Aquino
20,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie