Ingeri rebeli

Ingeri rebeli - Pavel Corut
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIngeri rebeli
Comanda acum "Ingeri rebeli - Pavel Corut" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Acest manual de arta succesului se adreseaza adolescentilor cu predispozitii exceptionale si geniale, cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani. In aceasta cate-gorie, ar putea fi inclusi maximum 10% dintre adolescentii natiunii noastre. Din randul lor, se vor ridica elita viitorului, pionierii progresului si civilizatiei nationale si mondiale. Chiar si cei mai inzestrati adolescenti trebuie sa studieze si sa exerseze circa doi ani regulile si formulele din acest volum, pentru a-si perfectiona personalitatile, incat sa abtina succese remarcabile in domeniile care ii pasioneaza. Cei mai staruitori dintre ei vor atinge su siguranta taramul succeselor si fericirii. Desigur, manualul poate fi studiat si de adolescentii mai putin inzestrati psiho-intelectual, cu scopul de a-si cali personalitatile pentru competitia dura din societatea actuala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ingeri rebeli
Cartea Ingeri rebeli in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ingeri rebeli - Pavel Corut" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Enciclopedia fetelor - Sonia Feertchak si Catel Urmatoarea carte recomandata din categoria Adolescenti
Sonia Feertchak si Catel
80,91 lei
Stimularea inteligentei emotionale a adolescentilor - Maurice J. Elias, Steven E.Tobias, Brian S.Friedla Urmatoarea carte recomandata din categoria Adolescenti
Maurice J. Elias, Steven E.Tobias, Br...
19,00 lei
Mereu politetea - Traian Cosma Urmatoarea carte recomandata din categoria Adolescenti
Traian Cosma
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AdolescentiCarti recomandate din categoria Adolescenti