Infiintarea unei societati comerciale pe actiuni

Infiintarea unei societati comerciale pe actiuni - Felix Tudoriu
Pret: 29,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInfiintarea unei societati comerciale pe actiuni
Comanda acum "Infiintarea unei societati comerciale pe actiuni - Felix Tudoriu" de pe libraria ishop la pretul de 29,00 lei
Descriere carte:
Aceasta carte incearca sa abordeze societatea comerciala pe actiuni ca entitate juridica, cu problemele legale pe care le pune functionarea acesteia, din perspectiva celui care initiaza si conduce o afacere.

Desi nu ignora dezbaterile majore de drept legate de functionarea societatii comerciale, ideile cartii au fost expuse in intentia de a da cateva indrumari la intrebarea "cum se face?" si mai putin cu intentia de a da vreo rezolvare unor dezbateri academice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Infiintarea unei societati comerciale pe actiuni
Cartea Infiintarea unei societati comerciale pe actiuni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Infiintarea unei societati comerciale pe actiuni - Felix Tudoriu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Transformarea financiara totala - Dave Ramsey Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Dave Ramsey
39,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri