Indreptar Pentru Prescrierea Medicamentelor

Indreptar Pentru Prescrierea Medicamentelor - Trad. ELEODOR FOCSENEANU
Pret: 12,51 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIndreptar Pentru Prescrierea Medicamentelor
Comanda acum "Indreptar Pentru Prescrierea Medicamentelor - Trad. ELEODOR FOCSENEANU" de pe libraria ishop la pretul de 12,51 lei
Descriere carte:
Indreptarul a fost elaborat de cadrele didactice ale catedrei de Farmacologie a UMF Carol Davila din Bucuresti si cuprinde toate informatiile necesare pentru redactarea corecta a unei retete: formule farmaceutice, principiile si regulile alcatuirii retetei, interactiunile medicamentoase, reglementarile din tara noastra si modul de prescriere pentru diferite grupe terapeutice. Aceasta noua editie, integral revizuita, reflecta schimbarile in politica medicamentului si noua legislatie elaborata de Agentia Nationala a Medicamentului. Cuprins: Formele farmaceutice; Regulile generale de prescriere a medicamentelor; Interactiunile medicamentoase; Reglementarile privind medicamentul; Prescrierea medicamentelor din diferite grupe terapeutice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Indreptar Pentru Prescrierea Medicamentelor
Cartea Indreptar Pentru Prescrierea Medicamentelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Indreptar Pentru Prescrierea Medicamentelor - Trad. ELEODOR FOCSENEANU" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid de farmacologie - Crin Marcean , Vladimir-Manta Mihailescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Farmacologie
Crin Marcean , Vladimir-Manta Mihailescu
33,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FarmacologieCarti recomandate din categoria Farmacologie