Incursiune in fitoterapie

Incursiune in fitoterapie - Valentin Nadasan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIncursiune in fitoterapie
Comanda acum "Incursiune in fitoterapie - Valentin Nadasan" de pe libraria ishop la pretul de 11,40 lei
Descriere carte:
Vremea cand interesul pentru plantele medicinale era considerat o simpla moda a trecut. Potrivit unor sondaje de opinie, peste 50% din populatie prefera, in caz de imbolnavire, un "medicament vegetal"?, in timp ce mai putin de 25% s-au pronuntat in favoarea "medicamentelor de sinteza"?. Una dintre ideile calauzitoare care l-au influentat pe Valentin Nadasan pe parcursul scrierii acestei carti "Incursiune in fitoterapie"? a fost gandul de a va prilejui o incursiune in acest domeniu fara seaman al plantelor medicinale. Autorul spera ca invitatia lansata nu va fi inteleasa doar ca o chemare la un parcurs teoretic, imaginar, ci mai mult decat atat se va concretiza intr-o iesire reala, practica, "pe teren", adica in natura, acolo unde plantele medicinale mai rezista inca, in ciuda agresiunii umane si a poluarii industriale. Pentru a usura localizarea rapida a informatiilor cautate, lucrarea "Incursiune in fitoterapie"? include un glosar cu termeni medicali de specialitate si un index alfabetic al bolilor care beneficiaza de fitoterapie, precum si un calendar al perioadelor optime de recoltare a plantelor medicinale, pentru cei interesati de valorificarea acestor plante.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Incursiune in fitoterapie
Cartea Incursiune in fitoterapie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Incursiune in fitoterapie - Valentin Nadasan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Reiki prin 100+ intrebari si raspunsuri - Laxmi Paula Horan Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Laxmi Paula Horan
21,80 lei
Baile vindecatoare - Milli D. Austin Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Milli D. Austin
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative