Inclestarea Regilor - Volumul 2

Inclestarea Regilor - Volumul 2 - George R.R. Martin
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInclestarea Regilor - Volumul 2
Comanda acum "Inclestarea Regilor - Volumul 2 - George R.R. Martin" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:


Inclestarea regilor  este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec de gheata si foc, care mai cuprinde titlurile: A Storm of Swords, A Feast for Crows, A Dance with Dragons, The Winds of Winter, A Dream of Spring.

Saga Cantec de gheata si foc este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

Timpul si-a iesit din matca. Vara de zece ani, linistita si imbelsugata, isi anunta sfarsitul, iar raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata. Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Robert Baratheo, au cazut prada intrigilor si tradarii. De la fortareata Dragonstone pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea, iar pretendentii la tronul celor Sapte Regate sunt hotarati sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.

„Un razboi pentru succesiunea la tron intoarce fratii unii impotriva altora, intr-o lupta armata si politica fara precedent. Sapte familii nobiliare sunt prinse in infruntare, iar viata si avutia lor depind de eternul joc al santajului, al intrigilor si al rapirilor, al magiei. Universul creat de Martin este de o bogatie fara precedent, plin de personaje devorate de  setea de putere, impinse dincolo de limitele onoarei si ale tradarii. Continuarea extraordinara a regalului fantasy inceput cu Urzeala tronurilor.”

Library JournalVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inclestarea Regilor - Volumul 2
Cartea Inclestarea Regilor - Volumul 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inclestarea Regilor - Volumul 2 - George R.R. Martin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Canonicatul Dunei - Frank Herbert Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Frank Herbert
31,50 lei
Moarta pentru toti  - Charlaine Harris Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Charlaine Harris
37,55 lei
Piramide - Terry Pratchett Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Terry Pratchett
23,74 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune