Inca de pe atunci vulpea era vanatorul

Inca de pe atunci vulpea era vanatorul - Herta Muller
Pret: 23,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInca de pe atunci vulpea era vanatorul
Comanda acum "Inca de pe atunci vulpea era vanatorul - Herta Muller" de pe libraria ishop la pretul de 23,99 lei
Descriere carte:

Precomanda. Comenzile vor fi expediate dupa 23 Noiembrie.

Daca lumea este doar o inimaginabila si apasatoare insiruire de inchisori concentrice, in care-ti ispasesti condamnarea pe viata, mai esti, de fapt, in viata?

Gardul fabricii si casele sunt inconjurate de zidurile orasului, iar dincolo de acesta sunt lanurile unduitoare de grau, nesfarsite, marginite de Dunarea ce nu poate fi traversata decat sub tirul granicerilor. Daca lumea este doar o inimaginabila si apasatoare insiruire de inchisori concentrice, in care-ti ispasesti condamnarea pe viata, mai esti, de fapt, in viata? Sau te amagesti mimand umanitatea intr-un cotidian pe care nici frumusetea inocenta a naturii nu-l poate lumina, cand relatiile dintre oameni sunt denaturate de suspiciune, cand victimele nu pot sa scape decat daca devin, la randul lor, vanatori de oameni?
Raspunsurile pe care si le dau la aceste intrebari obsedante, niciodata formulate explicit, ii impart pe actorii acestei lumi in doua tabere. insa si unii, si altii trebuie sa poarte masti.

O confruntare insolita cu spaimele totalitarismului. Un roman despre coercitiile regimului dictatorial, despre manipularea prin frica si, mai ales, despre ce face frica din om. O carte despre atmosfera terifianta creata de Securitate. - (Suddeutsche Zeitung)Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inca de pe atunci vulpea era vanatorul
Cartea Inca de pe atunci vulpea era vanatorul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inca de pe atunci vulpea era vanatorul - Herta Muller" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Matusa Julia si condeierul - Mario Vargas Llosa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mario Vargas Llosa
31,50 lei
Incident la Antares - Erico Verissimo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Erico Verissimo
17,95 lei
Tropicul Capricornului - Henry Miller Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Henry Miller
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala