In vitro

In vitro - Daniela Ratiu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn vitro
Comanda acum "In vitro - Daniela Ratiu" de pe libraria ishop la pretul de 18,00 lei
Descriere carte:
Un roman al exasperarii, al incomunicarii din cauza careia cele zece porunci ajung sa fie incalcate rind pe rind. Un univers unde fiecare personaj e prins intr-un soi de cusca de sticla sau intr-o eprubeta, din care, spre celalalt, cuvintele nu se mai aud. Povesti halucinante unde personajele sint prinse intr-o pinza de paianjen din care nu se mai pot elibera, din care fiecare incearca sa se elibereze intr-un final, fie intr-un soi de impacare cu sine si cu cei din jur, fie intr-un mod tragic, prin nebunie.

?Romanul Danielei Ratiu incepe cu o marturisire socanta sub semnul careia se desfasoara toata dantelaria sensului: ?Are 35 de ani. E casnica. De ceva vreme se gindeste cum sa isi ucida sotul?. Naprasnic gind intr-un roman care persevereaza in ciuda adincurilor sale vinovate si amorale intr-o seducatoare desfasurare a frazei. A imaginilor. A tragediei care se declina la genul feminin, asa cum se si petrec lucrurile in cartea de fata. O reusita fasta a noului val epic timisorean." (Daniel Vighi)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In vitro
Cartea In vitro in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In vitro - Daniela Ratiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dragostea e un Trabant - Anamaria Beligan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Anamaria Beligan
15,20 lei
Insula Matriochka - Dorian Gellu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dorian Gellu
12,00 lei
In intimitatea secolului 19 ( cartonat ) - Parvulescu Ioana Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Parvulescu Ioana
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana