In numele dragostei

In numele dragostei - Kristin Hannah
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn numele dragostei
Comanda acum "In numele dragostei - Kristin Hannah" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:

Acest roman, al cincilea publicat de Staraselski in 2008 si reeditat in 2011, traseaza portretul unui pianist, Joseph Esperandieu, pe fondul evocarii copilariei sale consumate intr-un sat din Franta anilor `60.
Premisa o constituie calatoria acestuia de la Paris spre capitala Cehiei, cu scopul de a revedea un tablou din muzeul praghez, Noapte de iarna de Adolf Kosarek. Astfel, pe fundalul vietii lui de adult se proiecteaza franturi dintr-o copilarie a umilintei si a furiei, pentru a dezvalui parca ceva din sensul existentei personajului.
Plasmuit in culorile nostalgiei, intr-o maniera plina de candoare si tandrete, asemeni unei cascade neasteptate a imaginilor, romanul va oferi prilejul unei lecturi rafinate si placute.

Doctor in Litere, Valere Staraselski este membru al Comitetului de Onoare al Societe des Amis d`Elsa Triolet et Aragon si membru al Consiliului Stiintific al Fundatiei Gabriel Peri.
Prin romanele si eseurile scrise, opera sa capata deopotriva forma si finete de o profunzime surprinzatoare.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In numele dragostei
Cartea In numele dragostei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In numele dragostei - Kristin Hannah" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Greselile Mirandei  - Jill Mansell Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Jill Mansell
35,14 lei
Peach - Elizabeth Adler Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Elizabeth Adler
22,80 lei
MANDRIE RANITA - Muriel Spark Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Muriel Spark
6,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste