In cautarea cornului ( vol. 2 din seria Roata timpului)

In cautarea cornului ( vol. 2 din seria Roata timpului) - Robert Jordan
Pret: 35,14 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn cautarea cornului ( vol. 2 din seria Roata timpului)
Comanda acum "In cautarea cornului ( vol. 2 din seria Roata timpului) - Robert Jordan" de pe libraria ishop la pretul de 35,14 lei
Descriere carte:
O lume a Luminii si a Umbrelor, unde Binele si Raul se razboiesc dintotdeauna. Aceasta e lumea din "Roata Timpului", cea mai mare opera fantasy a zilelor noastre. Secole de-a randul, menestrelii au istorisit povesti despre Cornul lui Valere. Acum, Cornul despre care se credea ca este doar o legenda, Cornul care readuce la viata eroii varstelor trecute, este gasit. Dar e pierdut din nou, impreuna cu pumnalul din Shadar Logoth. Rand al-Thor, Dragonul Renascut, incearca sa se impotriveasca sortii, dar, in numele prieteniei pe care i-o poarta lui Mat, va sfarsi prin a lua parte la marea cautare. In timp ce Egwene si Nynaeve pornesc spre Turnul Alb din Tar Valon ca sa devina Aes Sedai, Rand si Ogierul Loial, insotiti de Perrin Aybara, merg pe urmele Cornului si ale pumnalului, strabatand intregul tinut Shienar, si patrund intr-o lume neinchipuit de ciudata. Insa Rand nu poate fugi de Putere. Cel intunecat vrea Cornul. Cel intunecat il vrea pe Rand.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In cautarea cornului ( vol. 2 din seria Roata timpului)
Cartea In cautarea cornului ( vol. 2 din seria Roata timpului) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In cautarea cornului ( vol. 2 din seria Roata timpului) - Robert Jordan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spectrul Lui Phlebas - Iain M. Banks Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Iain M. Banks
31,41 lei
PUTEREA. CERCUL SECRET 3 - L.j. Smith Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
L.j. Smith
35,05 lei
Barbati in negru - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
***
18,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune