In Cautarea Istoriei. 1714-1900

In Cautarea Istoriei. 1714-1900 - AYLETT J.F., Trad. PETREA Alexandra
Pret: 13,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn Cautarea Istoriei. 1714-1900
Comanda acum "In Cautarea Istoriei. 1714-1900 - AYLETT J.F., Trad. PETREA Alexandra" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Volumul se ocupa de principalele evenimente istorice petrecute pe acelasi teritoriu in perioada 1714-1900. Autorul trece in revista schimbarile sociale si economice importante care au avut loc in aceasta perioada, surprinzand cauzele si efectele revolutiei industriale, ca si principalele progrese in comunicatii si transporturi. De asemenea, sunt examinate schimbarile considerabile ce au avut loc in societate, inclusiv in viata de familie, si rolul femeilor, al scolii si al medicinii in secolele XVIII-XIX. Cuprins: Schimbari in ferme; Schimbari in industrie; Extractia carbunelui; Obtinerea fierului; Drumuri noi in locul celor vechi; Era canalelor; Forta aburului; Scene din viata urbana; Recapitulare; Alte scene din viata urbana; Crima si pedeapsa; Negotul cu sclavi; Ani de tulburari; Epoca de aur a diligentelor; Epoca drumului de fier; Imbunatatirea conditiilor de viata; Recapitulare; Scene din viata de familie; Marea expozitie; Saracii si azilul; Cataratorii?; ?si fetitele cu chibrituri; Locul femeii in societate se schimba; Scolile; Medicina; Sporturi si zile de odihna; Comertul evolueaza; Ce mica e lumea?; ?si devine pe zi ce trece mai mica!; Privind in urma; Recapitulare; Autori si surse; Glosar; Index.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In Cautarea Istoriei. 1714-1900
Cartea In Cautarea Istoriei. 1714-1900 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In Cautarea Istoriei. 1714-1900 - AYLETT J.F., Trad. PETREA Alexandra" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Biblioteca Noptii - Alberto Manguel Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Alberto Manguel
44,91 lei
Commonwealth-ul  - Henri Grimal Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Henri Grimal
11,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie