Impreuna

Impreuna - Anna Gavalda
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roImpreuna
Comanda acum "Impreuna - Anna Gavalda" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
In presa franceza, Impreuna este considerat unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste. Cartea, tradusa in peste 40 de limbi, a fost ecranizata de celebrul regizor francez Claude Berri, cu simpatica Audrey Tautou in rolul feminin principal.

Aparut in martie 2004, romanul Impreuna este unul dintre cele mai mari succese ale inceputului de secol XXI in Franta. In viziunea autoarei, oamenii se pot salva numai prin iubire. Actiunea se petrece la Paris, in zilele noastre, in decursul unui an. In roman apar patru personaje principale: un tinar aristocrat, o tinara pictorita fara adapost, o bunica pe punctul sa abandoneze lupta cu viata si un chelner lipsit de maniere. Toti patru ajung sa locuiasca sub acelasi acoperis. Patru oameni care, la inceput, par sa nu aiba nimic in comun si care ajung sa se cunoasca pe ei insisi si sa-si daruiasca iubirea celorlalti. Extraordinara fluenta a romanului se datoreaza stilului direct si alert, vietile celor patru angrenind o adevarata radiografie a Parisului contemporan.

"Impreuna este epopeea a patru oameni loviti de soarta, in care regasim intacte magia verbului Annei Gavalda si arta ei de a imbina realismul si oniricul. Un roman admirabil care ne face sa iubim viata." (Lire)

"De-a lungul celor 500 de pagini, zimbim, simtim cum ni se stringe inima, ridem in voie pentru ca Impreuna are un umor nebun. Si o infinita duiosie." (Elle)

"Atita fericire se ascunde intre paginile acestei carti, incit ar fi o mare pierdere sa o ratati. E plina de haz, de speranta, de farmec. Cititi-o fara moderatie!" (Panorama)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Impreuna
Cartea Impreuna in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Impreuna - Anna Gavalda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
OBSCENA PASARE A NOPTII - Jose Donoso Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jose Donoso
47,40 lei
Fecioarele lui Vivaldi - Barbara Quick Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Barbara Quick
21,84 lei
Don Segundo Sombra - Ricardo Guiraldes Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ricardo Guiraldes
11,39 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala