Impresionistii

Impresionistii - Diana Newall
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roImpresionistii
Comanda acum "Impresionistii - Diana Newall" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Impresionistii analizeaza indeaproape, intr-un mod original, stilurile si tehnicile celor mai de seama artisti ai acestei miscari. Prin intermediul decupajelor, cartea invita cititorul sa admire si sa exploreze din perspective diferite douazeci dintre capodoperele genului, printre care Clasa de dans a lui Degas sau Dejunul canotierilor, de Renoir. Impresionistii au incercat sa surprinda impresia fugara a unei scene, o abordare spectaculoasa in contrast cu imaginile mitologice si istorice idealizate, apreciate in acea epoca de Academie. Aceasta carte urmareste istoria si dezvoltarea miscarii printr-o analiza a lucrarilor fundamentale ale catorva maestri, precum Monet, Pissarro, Renoir si Degas.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Impresionistii
Cartea Impresionistii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Impresionistii - Diana Newall" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lectia De Desen: Siluete In Miscare - STEPHEN Charles, Trad. CHIRIAC Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Arte plastice
STEPHEN Charles, Trad. CHIRIAC Maria
13,41 lei
Pictura - din tainele atelierelor - Nadeije Laneyrie Dagen Urmatoarea carte recomandata din categoria Arte plastice
Nadeije Laneyrie Dagen
56,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Arte plasticeCarti recomandate din categoria Arte plastice