Imagini Frumoase

Imagini Frumoase - Beauvoir Simone De
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roImagini Frumoase
Comanda acum "Imagini Frumoase - Beauvoir Simone De" de pe libraria ishop la pretul de 11,00 lei
Descriere carte:
Ca sa scape de depresia nervoasa, Laurence a ales remediul clasic: munca. Succesul sau in cadrul agentiei de publicitate Publinf o convinge ca meseria ei e comparabila, in fond, cu iluzionismul. Constatare valabila nu doar in cazul vanzarii de obiecte, ci si al vietii in general, supusa tiraniei imaginilor. Catherine, fiica sa, este bantuita de cosmaruri si toti sunt de parere ca trebuie sa fie vindecata de aceasta sensibilitate dand-o in grija unui psiholog. Problema angoasanta care o tulbura din ce in ce mai tare: esecul sentimental al mamei sale, cinismul sotului sau, schimbarile in atitudinea tatalui, sunt dovezi ca este timpul sa reactioneze pentru a reda copilului sansa la fericire.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Imagini Frumoase
Cartea Imagini Frumoase in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Imagini Frumoase - Beauvoir Simone De" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Limba si Literatura Romana - Clasa A Iv-a - Mariana Rusu, Reghina Liscan si Alti Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Mariana Rusu, Reghina Liscan si Alti
10,00 lei
Educatia Armoniei Sexuale - Bodo Victor, Bodo Sorina Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Bodo Victor, Bodo Sorina
6,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate