Images Et Textes / Images & Texts

Images Et Textes / Images & Texts - Craciun Gheorghe, Nedelciu Mircea, Dumitriu Ion
Pret: 2,72 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roImages Et Textes / Images & Texts
Comanda acum "Images Et Textes / Images & Texts - Craciun Gheorghe, Nedelciu Mircea, Dumitriu Ion" de pe libraria ishop la pretul de 2,72 lei
Descriere carte:
Cei trei autori ai cartii de fata sunt prozatorii Mircea Nedelciu si Gheorghe Craciun si pictorul Ion Dumitriu, creatori de varste apropiate, pe care i-a legat o mare prietenie. Pe langa preocuparile lor literare si plastice, ei au avut ca pasiuni comune fotografia, plimbarile in natura, explorarea in cotidian cu ajutorul imaginilor. Selectand o parte din materialele si textele existente in traducere, criticul Ion Bogdan Lefter a obtinut o carte care este in acelasi timp o culegere de proze si imagini, o carte-obiect in care discursul verbal (prozele semnate de Mircea Nedelciu si Gheorghe Craciun) e intrerupt, completat, dublat sau resemantizat de secvente fotografice alb-negru cu oameni, strazi, obiecte, case, dealuri, colturi din natura, interioare - toate acestea alcatuind o lume specifica, complexa, hiperrealista si contradictorie, surprinsa in acelasi timp cu luciditate si nostalgie. Versiune in limbile franceza si engleza. Contine fotografii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Images Et Textes / Images & Texts
Cartea Images Et Textes / Images & Texts in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Images Et Textes / Images & Texts - Craciun Gheorghe, Nedelciu Mircea, Dumitriu Ion" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Eclipsa De La Capatul Tunelului - Octavian Hoandra Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Octavian Hoandra
5,45 lei
Memorii  Vol  Iv - Alexandru Vaida Voevod Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Alexandru Vaida Voevod
21,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate