Iluzia. Erou si antierou in crizele economice

Iluzia. Erou si antierou in crizele economice - Andrei Hrebenciuc
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIluzia. Erou si antierou in crizele economice
 • Autor: Andrei Hrebenciuc
 • Editura: Corint
 • Colectia:
 • Categoria: Economie
 • ISBN: 973-135-589-4
 • An aparitie: 2010
 • Numar de pagini: 240
 • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Iluzia. Erou si antierou in crizele economice - Andrei Hrebenciuc" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Autorul analizeaza societatea actuala din perspectiva crizelor economice prin care, periodic, aceasta a trecut, incercand sa gaseasca "vinovatii" care au declansat perioadele de recesiune prin care a trecut si trece omenirea. De la criza bulbilor de lalea, la cea din anii ?30 si pana la criza actuala, situatii aparent imprevizibile si nesesizabile pe piata economica au dus la prabusiri spectaculoase ale indicilor de bursa. Iluzia bogatiei care i-a sedus pe multi investitori a generat o continua crestere economica ? in viziunea autorului ?, eroul crizelor, a transformat piata financiara intr-un colos distructiv, un real antierou capabil sa aduca haos si incertitudine in sistem.

In finalul cartii, autorul pledeaza pentru necesitatea ca stiintele economice sa traseze mai responsabil ? prin studiile intreprinse ? directiile de urmat, pentru ca oamenii sa nu se mai lase sedusi de tendintele pietelor financiare.

Cartea se adreseaza unui public nespecializat, dar interesat de aspecte ce compun mecanisme ale vietii economice financiare.

  Andrei Hrebenciuc este in prezent preparator universitar, doctorand in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti unde preda microeconomie, macroeconomie si economie europeana. Cu o experienta bogata de cercetare in functionarea politicilor economice la nivel european si in abordarile internationale asupra teoriilor de crestere economica sustenabila, face momentan parte din echipa de management al unui proiect de anvergura cu finantare europeana, din domeniul universitar.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iluzia. Erou si antierou in crizele economice
Cartea Iluzia. Erou si antierou in crizele economice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iluzia. Erou si antierou in crizele economice - Andrei Hrebenciuc" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Revirimentul statului - Cornel Ionescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Cornel Ionescu
9,50 lei
Paradigmele dezvoltarii - Cornel Ionescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Cornel Ionescu
19,00 lei
Romania Redux - Dimanescu Dan Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Dimanescu Dan
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie