Ignoranta

Ignoranta - Kundera Milan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIgnoranta
Comanda acum "Ignoranta - Kundera Milan" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Tema celui de-al treilea roman al lui Milan Kundera scris in limba franceza este intoarcerea din exil. Autorul exploreaza conditia emigrantului, asezata sub semnul lui Odiseu, si deopotriva conditia celui ramas in tara natala. Personajele sale, Irena si Josef, revin dupa prabusirea regimului comunist la Praga, incercand sa scape de apasatoarea singuratate la care i-a constrans viata printre straini. Dar amintirile refuza sa umple golul din suflete, regasirea oamenilor si a peisajelor tineretii se dovedesc lipsite de semnificatie, singura legatura posibila constand tocmai in lucrurile care-i despart pe oameni. Moralist subtil, Kundera alterneaza situatiile pline de cruzime in care-si asaza eroii cu reflectia asupra destinului ce ne e rezervat in lumea tot mai atomizata in care ne este dat sa traim.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ignoranta
Cartea Ignoranta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ignoranta - Kundera Milan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spre far - Virginia Woolf Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Virginia Woolf
0,00 lei
Insemnari din subterana si alte microromane - F. M. Dostoievski Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
F. M. Dostoievski
54,10 lei
Pamintul si cerul lui Jacques Dorme - Andrei Makine Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andrei Makine
17,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala