Ignoranta

Ignoranta - Kundera Milan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIgnoranta
Comanda acum "Ignoranta - Kundera Milan" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Tema celui de-al treilea roman al lui Milan Kundera scris in limba franceza este intoarcerea din exil. Autorul exploreaza conditia emigrantului, asezata sub semnul lui Odiseu, si deopotriva conditia celui ramas in tara natala. Personajele sale, Irena si Josef, revin dupa prabusirea regimului comunist la Praga, incercand sa scape de apasatoarea singuratate la care i-a constrans viata printre straini. Dar amintirile refuza sa umple golul din suflete, regasirea oamenilor si a peisajelor tineretii se dovedesc lipsite de semnificatie, singura legatura posibila constand tocmai in lucrurile care-i despart pe oameni. Moralist subtil, Kundera alterneaza situatiile pline de cruzime in care-si asaza eroii cu reflectia asupra destinului ce ne e rezervat in lumea tot mai atomizata in care ne este dat sa traim.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ignoranta
Cartea Ignoranta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ignoranta - Kundera Milan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Candid sau optimismul - Francois Voltaire -Marie Arouet Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Francois Voltaire -Marie Arouet
4,28 lei
Roza din Alexandria - Manuel Vazquez Montalban Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Manuel Vazquez Montalban
23,65 lei
Maretele maimute - Will Self Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Will Self
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala