Igiena alimentatiei

Igiena alimentatiei - Denisa Mihele
Pret: 49,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIgiena alimentatiei
Comanda acum "Igiena alimentatiei - Denisa Mihele" de pe libraria ishop la pretul de 49,70 lei
Descriere carte:
Aceasta lucrare se adreseaza tuturor persoanelor interesate in insusirea atat a notiunilor teoretice privind nutritia si alimentul, cat si in ceea ce priveste mentinerea starii de sanatate si a unei alimentatii corecte. In prima parte a lucrarii sunt prezentate acele notiuni de baza privind asigurarea nevoilor energetice ale organismului, necesarul de trofine si rolul acestora in organism, iar in partea a doua, modul de alimentatie in vederea obtinerii unui regim alimentar echilibrat, precum si sugestii pentru alcatuirea unor regimuri alimentare in cadrul diverselor maladii. Partea a treia a lucrarii este dedicata prezentarii compozitiei diferitelor produse alimentare, specificand pentru fiecare grup de aliment si valoarea sa nutritiva. In continuare sunt trecute in revista metodele de conservare a alimentelor, adjuvantii alimentari si riscurile de imbolnavire ce pot aparea atunci cand nu sunt respectate regulile de igiena.

Cuprins: Partea I: Nutritie. Asigurarea nevoilor energetice ale organismului. Asigurarea alimentatiei rationale a omului sanatos. Produse alimentare ca factori de protectie in profilaxia si tratarea unor maladii. Partea a II-a: Dietoterapia. Nutritia enterala si parenterala. Partea a III-a: Compozitia alimentelor. Chimia sanitara a apei. Carnea si principalele produse din carne. Laptele si produsele lactate. Ouale. Grasimi alimentare. Produse alimentare derivate din cereale. Produse alimentare de natura vegetala. Produse alimentare dulci. Bauturi. Conservarea alimentelor. Adjuvanti alimentari. Toxiinfectiile alimentare. Anexa.

Adresabilitate: Studenti in medicina si farmacie, specialisti in chimie alimentara, publicul larg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Igiena alimentatiei
Cartea Igiena alimentatiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Igiena alimentatiei - Denisa Mihele" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Armonia din farfurie  - Maryse Wolinski, Laurent Chevallier Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Maryse Wolinski, Laurent Chevallier
16,05 lei
BIBLIA VITAMINELOR SI A MINERALELOR ESENTIALE. GHID COMPLET PENTRU CREAREA UNUI PROGRAM PERSONAL DE SUPLIMENTE - BRUNING, Nancy; LIEBERMAN, Shari Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
BRUNING, Nancy; LIEBERMAN, Shari
23,75 lei
Alimentatia sanatoasa a familei moderne - Laurentiu Cernaianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Laurentiu Cernaianu
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie