Iezuitii Si Compania

Iezuitii Si Compania - Herve Yannou
Pret: 35,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIezuitii Si Compania
Comanda acum "Iezuitii Si Compania - Herve Yannou" de pe libraria ishop la pretul de 35,91 lei
Descriere carte:
La patru secole si jumatate de la moartea intemeietorului ei, Ignatiu de Loyola, Compania lui Isus detine inca un loc fundamental in Biserica si in anturajul papei, chiar daca el i-a fost adesea contestat: acesta a fost indeosebi cazul cu Opus Dei, in timpul pontificatului lui Ioan-Paul al II-lea. Compania e prezenta pe toate fronturile - avantul crestinismului in Asia, globalizarea, revolutia Internetului, socul biotehnologiilor si interogatiile etice care il insotesc, mediul inconjurator, infruntarea cu islamul etc. - si se straduieste sa inventeze crestinismul de maine.

Urmarindu-i istoria zbuciumata, Herve Yannou alcatuieste portretul viu si contrastant al Companiei si al celor vreo 19 000 de membri ai ei. In spatele mitului puterii oculte a "oamenilor in negru", care este realitatea de astazi? Care sunt ambitiile lor, mijloacele lor, aliatii si inamicii lor?

In momentul in care Biserica de dupa Ioan-Paul al II-lea suscita destule intrebari, aceasta lucrare face bilantul Companiei lui Isus si al mostenirii ei. In parte, acolo se hotaraste viitorul crestinismului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iezuitii Si Compania
Cartea Iezuitii Si Compania in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iezuitii Si Compania - Herve Yannou" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Muzica timpului - Preston B. Nichols, Peter Moons Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Preston B. Nichols, Peter Moons
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric