Iconoclastul

Iconoclastul - Gregory Berns
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIconoclastul
Comanda acum "Iconoclastul - Gregory Berns" de pe libraria ishop la pretul de 28,41 lei
Descriere carte:

Cum reusesc iconoclastii sa fie atat de creativi si plini de succes?

Creierul are trei bariere naturale, care stau in calea gandirii cu adevarat inovatoare: perceptia imperfecta, frica de esec si incapacitatea de a-i convinge pe ceilalti. Iconoclastul poate depasi aceste bariere acest lucru ne este explicat stiintific de catre distinsul neurolog Gregory Berns.

Stiati ca, daca vedem in mod repetat acelasi lucru, creierul consuma din ce in ce mai putina energie? Mintea noastra stie deja ce vedem, asa ca nu mai face efortul de a procesa din nou evenimentul respectiv. Simpla punere in situatii inedite ne poate face sa vedem lucrurile in mod diferit si poate da frau liber creativitatii.

Cele mai creative si inovatoare idei provin de la persoane care fac ceea ce ceilalti spun ca nu poate fi facut. Si dumneavoastra puteti sa va desprindeti de impulsul innascut de a va conforma, depasindu-va limitele anterioare. Pe drumul spre succes trebuie sa intelegeti care sunt barierele. Priviti realitatea in mod diferit, lasati deoparte frica si dezvoltati-va inteligenta sociala. Veti descoperi ca puteti deveni mai creativ si veti reusi sa implementati cu succes noile idei.

Iconoclastul este o carte uimitoare, care va va informa si va va inspira. Desi majoritatea dintre noi dorim sa fim ganditori inovatori, pur si simplu nu intelegem barierele din calea succesului. In aceasta carte, Gregory Berns combina cu abilitate studiile de caz contrariante cu descoperirile stiintifice incitante din domeniul neurologiei, pentru a arata cum si de ce iconoclastii prospera si depasesc aceste bariere.“- Michael J. Mauboussin, Specialist in domeniul investitiilor, Legg Mason Capital Management



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iconoclastul
Cartea Iconoclastul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iconoclastul - Gregory Berns" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Poti reusi... Orice ar fi ! - Lisa Nichols Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Lisa Nichols
30,40 lei
Culoarul Campionilor - Maria Oprea Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Maria Oprea
15,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala