ISTORIE. Teste pentru Academia De Politie

ISTORIE. Teste pentru Academia De Politie - Ludmila Petrescu, Mihai Augustin Petrescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roISTORIE. Teste pentru Academia De Politie
Comanda acum "ISTORIE. Teste pentru Academia De Politie - Ludmila Petrescu, Mihai Augustin Petrescu" de pe libraria ishop la pretul de 26,12 lei
Descriere carte:
Lucrarea le ofera candidatilor care se pregatesc pentru examenul de admitere la Academia de Politie un instrument util si eficient de verificare a cunostintelor.

Intrebarile sunt formulate conform manualelor recomandate si aprobate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si programelor pentru examenul de bacalaureat si de admitere la Academia de Politie.

La sfarsitul fiecarui capitol exista un test gen examen cu 30 de intrebari. Pentru fiecare raspuns corect, se dau cate 3 puncte (30 x 3 = 90), plus 10 puncte din oficiu. Candidatul poate astfel sa evalueze nota pe care o va obtine la examen. Lucrarea contine si teste finale, cu intrebari din intreaga materie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ISTORIE. Teste pentru Academia De Politie
Cartea ISTORIE. Teste pentru Academia De Politie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ISTORIE. Teste pentru Academia De Politie - Ludmila Petrescu, Mihai Augustin Petrescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria romanilor din sudul Dunarii - Valentin Balutoiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Valentin Balutoiu
16,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie