ISLAMISTII. CUM NE VAD EI PE NOI

ISLAMISTII. CUM NE VAD EI PE NOI - Anne Nivat
Pret: 26,12 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roISLAMISTII. CUM NE VAD EI PE NOI
  • Autor: Anne Nivat
  • Editura: Corint
  • Colectia:
  • Categoria: Politica
  • ISBN: 978-973-135-617-4
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 176
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "ISLAMISTII. CUM NE VAD EI PE NOI - Anne Nivat" de pe libraria ishop la pretul de 26,12 lei
Descriere carte:
Occidentul tremura. Cine se ascunde in spatele acestor valuri si acestor barbi? Cine sunt acesti musulmani din Pakistan, din Afganistan si din Irak? Stiu ei cu adevarat cum traim noi? Cum ne vad ei? Ce stiu ei despre noi in afara de armele, de emisiunile TV si de obiceiurile noastre? Anne Nivat a plecat, singura, sa discute cu molahii din scolile medressah din Pakistan, sa-i insoteasca pe talibanii din Afganistan, sa-i intalneasca pe mujahedinii irakieni. Toti acestia sunt luptatori ai Islamului si "adversari" ai Occidentului. Pe drum, departe de marile hoteluri din Islamabad, din Kabul sau din Bagdad, departe de zonele aparate de armatele ocupante, a zabovit in sanul familiilor, dand la o parte cortina care ascunde cartierul femeilor, inaccesibil si secret.

Aceasta carte este un avertisment la adresa Occidentului care atrage, dar si infricoseaza. Neintelegerea s-a instalat deja, iar prapastia se adanceste tot mai mult: la ei, ca si la noi, oamenii traiesc din stereotipuri, din idei false. Suntem cu totii produsul imaginilor, al discursurilor, al propagandei. Daca nimeni nu ia masuri, "socul civilizatiilor" va invinge pana la urma.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ISLAMISTII. CUM NE VAD EI PE NOI
Cartea ISLAMISTII. CUM NE VAD EI PE NOI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ISLAMISTII. CUM NE VAD EI PE NOI - Anne Nivat" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gandirea politica de dreapta - Michele Prospero Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Michele Prospero
10,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica