INVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU GRADINITA SI CLASA I

INVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU GRADINITA SI CLASA I - MIRESAN, Emil ; MILEA, Cornelia
Pret: 9,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roINVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU GRADINITA SI CLASA I
Comanda acum "INVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU GRADINITA SI CLASA I - MIRESAN, Emil ; MILEA, Cornelia" de pe libraria ishop la pretul de 9,50 lei
Descriere carte:
Elementele grafice propuse a fi insusite cu ajutorul acestui caiet sunt absolut necesare prescolarilor si elevilor din clasa I (perioada pregatitoare) pentru a fi facilitata invatarea corecta, rapida a scrisului si pentru a preintampina tulburarile de scriere.
Prezentate sub forma unor exercitii-joc, problemele propuse pentru a fi rezolvate au fost atent alese din punct de vedere metodic. Sunt accesibile atat copiilor cu nivel mediu de dezvoltare sau mai lenti, cat si celor mai dotati.
Efortul, stradania si progresele fiecarui copil pot fi evaluate atat prin rezultatele completarii desenelor, cat si prin cea a grilelor.
Lucrarea prezentata poate fi de un real folos si la orele de educatie plastica. Copiii completeaza desenele cu linii si puncte, intregind formele, dar le pot si colora diferit, operand astfel cu principalele elemente de limbaj plastic. Este un mijloc placut si util pentru relaxare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre INVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU GRADINITA SI CLASA I
Cartea INVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU GRADINITA SI CLASA I in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "INVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU GRADINITA SI CLASA I - MIRESAN, Emil ; MILEA, Cornelia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Aritmetica clasa I - Constantin Petrovici, Mihaela Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa I
Constantin Petrovici, Mihaela Neagu
0,00 lei
LIMBA ROMANA clasa I. In timpul liber cu o poveste! - IOVANAS, Camelia Ioana ; SABOU, Bianca ; SCRIPCARIU, Marinela Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa I
IOVANAS, Camelia Ioana ; SABOU, Bianc...
10,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa ICarti recomandate din categoria Clasa I