Hristos si Karma

Hristos si Karma - Francois Brune
Pret: 21,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHristos si Karma
Comanda acum "Hristos si Karma - Francois Brune" de pe libraria ishop la pretul de 21,85 lei
Descriere carte:
Teologul Francois Brune (n. 1931), autorul cartii de succes Les Morts nous parlent ( Mortii ne vorbesc , Editura Enciclopedica, 1994), se intoarce la textele Parintilor Bisericii, precum si la cele ale misticilor din Occident, pentru a redescoperi maretia invataturii lui Hristos. Dar, lucru cu totul surprinzator, el nu ezita sa interpreteze aceasta invatatura prin modelul hologramei, imprumutat din fizica moderna. Licentiat in teologie la Institutul Catolic din Paris si in scrieri sacre la Institutul Biblic din Roma, parintele Brune a fost profesor de dogmatica si scriptura la marile seminarii din Nantes, Rodez si Bayeux. 0 data cu acest volum, colectia Historia Religionum este prezentata cititorilor intr-o noua si dinamica formula grafica.

"Calea pe care o voi propune e cu totul nebuneasca, faritastica, incredibila. Dar voi incerca sa arat ca aici este adevaratul crestinism si ca, de fapt, e cel mai traditional. Si, rasturnare a perspectivelor ce ar fi parut cu neputinta la inceputui secolului nostru, stiinta de azi e cea care vine in intampinarea acestei viziuni mistice." (Francois Brune)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Hristos si Karma
Cartea Hristos si Karma in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Hristos si Karma - Francois Brune" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pelerinaj la Compostella - Danilun Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Danilun
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie