Hotul De Merinde

Hotul De Merinde - Andrea Calogero Camilleri
Pret: 25,11 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHotul De Merinde
Comanda acum "Hotul De Merinde - Andrea Calogero Camilleri" de pe libraria ishop la pretul de 25,11 lei
Descriere carte:
Seria Comisarul Montalbano Bestseller international cu peste 10 000 000 de exemplare vandute
COMISARUL-SEF SALVO MONTALBANO...   banuieste ca exista legaturi intre cele victime ucise cu violenta: un tunisian imbarcat pe un pescador italian din Mazara del Vallo, impuscat, si un batran din Vig?ta, injunghiat in lift.
Investigatia ... duce catre frumoasa Karima, o menajera care ofera clientilor si ?servicii" suplimentare. Cand Karima dispare fara urma, fiul ei, infometat, incepe sa fure pachetelele de pranz ale altor copii. Tanarul hot de merinde ajunge in grija comisarului sicilian, dar viata lor este pusa in pericol pe masura ce iese la lumina implicarea serviciilor secrete in afacere.

Andrea Camilleri este autorul italian al momentului. Seria ce il are ca protagonist pe Salvo Montalbano - un amestec unic de umor, cinism, compasiune si dragoste pentru mancaruri rafinate - a devenit un adevarat fenomen international. Cel mai iubit detectiv italian traieste in Sicilia zilelor noastre, unde aventurile tipice unui roman politist se impletesc cu traditiile locale. Atmosfera unica este incununata de dialectul sicilian, o vorbire insolita si niciodata banala. 
?Sa rezolvi o crima in Italia este mult mai complicat decat in filmele americane [...]. Iar daca situatia e incurcata pe continent, ea devine si mai incurcata in Sicilia. Unde altundeva ar putea un politist sa se bucure de o masa apetisanta, pregatita de un hot devenit bucatar peste noapte, <>? Seria Comisarul Montalbano ne poarta intr-o lume stranie, plina de culoare si de personaje memorabile." Library Journal


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Hotul De Merinde
Cartea Hotul De Merinde in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Hotul De Merinde - Andrea Calogero Camilleri" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Duffy Sau Cum Se Taie Cascavalul - Dan Kavanagh Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Dan Kavanagh
13,50 lei
Cu Ochii In Patru - Ann Granger Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Ann Granger
15,75 lei
Comedia Ratatilor - Tonino Benacquista Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Tonino Benacquista
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste