Hotelul La Crucea Alpinistului

Hotelul  La Crucea Alpinistului  - Strugatki Boris, Strugatki Arkadi
Pret: 18,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHotelul  La Crucea Alpinistului
Comanda acum "Hotelul  La Crucea Alpinistului  - Strugatki Boris, Strugatki Arkadi" de pe libraria ishop la pretul de 18,00 lei
Descriere carte:
?n Hotelul La crucea alpinistului are loc o crima. Cel putin asa pare la prima vedere: exista un cadavru, un perseverent inspector de politie si o multime de personaje suspecte care ar fi putut s-o savarseasca. Am putea avea ?n fata un excelent roman politist, daca numele bine-cunoscut al fratilor Strugatki n-ar sugera si altceva: un cadavru care nu e tocmai un cadavru, ipoteze contrazise de tot felul de lucruri inexplicabile, ?n fond un roman SF care ne ?ntreaba cat de pregatiti suntem pentru omuletii galben-verzui, cu trei picioare si opt ochi fiecare , dar mai ales cat de pregatiti sunt ei pentru contactul cu pamantenii incomozi... Hotelul La crucea alpinistului confirma o data ?n plus faptul ca romanele fratilor Strugatki nu sunt niciodata pur science-fiction: ele vorbesc mai degraba despre oameni si dilemele lor decat despre navete spatiale sau tehnologii sofisticate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Hotelul  La Crucea Alpinistului
Cartea Hotelul  La Crucea Alpinistului  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Hotelul La Crucea Alpinistului - Strugatki Boris, Strugatki Arkadi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Regina Tacerii - Nimier Marie Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Nimier Marie
15,00 lei
Scrisori Catre Ingerul Meu - Ovidiu Vasilescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Ovidiu Vasilescu
2,73 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate