Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a

Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a - Lupu Nicolae
Pret: 66,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHotelul. Economie si management. Editia a VI-a
  • Autor: Lupu Nicolae
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Economie - teorie
  • Categoria: Turism
  • ISBN: 978-973-115-486-2
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 496
  • Format carte:
Comanda acum "Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a - Lupu Nicolae" de pe libraria ishop la pretul de 66,40 lei
Descriere carte:
"Fin analist si evaluator, Nicolae Lupu va invita intr-un labirint de norme si standarde pe care, uneori, nici initiatii nu le stapanesc in intregime. Ar fi gresit daca as spune ca volumul se adreseaza cunoscatorilor, pentru ca, in aceeasi masura, el este un ghid complex pentru tinerii care vor sa-si construiasca aici o cariera."

Lucrarea Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a  este o abordare monografica a sectorului activitatilor hoteliere, inclusiv de restaurant.Temele sunt abordate in ordine cvasicronologica, incepand cu studiul de piata si studiul de fezabilitate premergatoare construirii unui hotel - integrand o serie de premise ale acestuia din urma, precum sistemul uniform de contabilitate hoteliera. Urmeaza componentele mediului extern al intreprinderii hoteliere, incepand cu clientela. Un intreg modul este dedicat formelor de exploatare a hotelurilor, in primul rand a lanturilor hoteliere, aflate in evident progres si in Romania. Organizarea si exploatarea departamentelor cazare si alimentatie, incluzand elemente de tehnologie a activitatilor desfasurate, pot fi considerate nucleul intregii lucrari; de asemenea, sunt analizate caracteristicile altor prestatii hoteliere, ce da exemplu organizarea de conferinte si banchete, cazinoul, centrul de sanatate etc. In societatea moderna dezvoltarea productiei este conditionata de comercializare. De aceea, activitatii de marketing-vanzari si problemelor conexe le sunt consacrate modulul urmator. Conducerea prin bugete, evaluarea hotelurilor etc. apropie ultimul modul de problematica studiului de fezabilitate si, mai ales, de premisele acestuia.

 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a
Cartea Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a - Lupu Nicolae" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
TurismCarti recomandate din categoria Turism