Horoscop literar. Calendar Humanitas 2009. Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)

Horoscop literar. Calendar Humanitas 2009. Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie) - Ioana Parvulescu
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHoroscop literar. Calendar Humanitas 2009. Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)
Comanda acum "Horoscop literar. Calendar Humanitas 2009. Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie) - Ioana Parvulescu" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Daca un Zodier crede mai mult in carti decat in zodii...Daca stie ca exista un hazard al bibliotecii si a abservat cum cartile se cheama una pe alta...Daca e posibil ca in fiecare zodie sa gasiti cate ceva despre ... dunmeavoastra,dar e sigur ca in fiecare carte gasiti ceva pentru dumneavoastra. .. Daca credeti in jocul cititului si in joc pur si simplu... Atunci merita sa va cititi horoscopul literar pe 2009.A Mod de intrebuintare:Se citeste macar o carte pe luna. In familie si intre prieteni se admit imprumuturi de la zodiile invecinate. In caz ca ati citit deja cartea recomandata, merita sa va mai uitati o data prin ea, fiindca recitirea e proba pentru valoarea unei carti si, mai ales, pentru valoarea unui cititor. Nu se cunosc efecte secundare daunatoare la citirea altei zodii decat cea in care va aflati. Citirea cartilor tuturor celor 12 zodii nu contine contraindicatii.Zodierpentru conformitateIoana Parvulescu
Grafica: Ioana Luscov, Razvan Luscov
Editor:

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Horoscop literar. Calendar Humanitas 2009. Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)
Cartea Horoscop literar. Calendar Humanitas 2009. Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Horoscop literar. Calendar Humanitas 2009. Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie) - Ioana Parvulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa fim mereu fericiti - Er. M.k.gupta Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Er. M.k.gupta
17,10 lei
Spiritualitatea Cosmica si Fizicul Uman - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
17,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric