Hitler, Regele Carol si maresalul Antonescu. Relatiile germano-romane (1938-1944)

Hitler, Regele Carol si maresalul Antonescu. Relatiile germano-romane (1938-1944) - Hillgruber Andreas
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHitler, Regele Carol si maresalul Antonescu. Relatiile germano-romane (1938-1944)
Comanda acum "Hitler, Regele Carol si maresalul Antonescu. Relatiile germano-romane (1938-1944) - Hillgruber Andreas" de pe libraria ishop la pretul de 40,50 lei
Descriere carte:
In limbajul rece al documentelor inedite de arhiva - care au alcatuit baza informatiei sale -, Andreas Hillgruber reconstituie faptele fierbinti ale celei mai controversate perioade din istoria contemporana a Romaniei: anii 1938-1944. Si o face dintr-o perspectiva strict limitata la problema relatiilor romano-germane. Numai ca - si aici se arata adevarata calitate a istoricului german - in acest decupaj se vede parca intreaga epoca, ai carei „actori”, protagonisti sau figuranti, prinsi in plasa evenimentelor, incearca sa le influenteze cursul fara a reusi totdeauna sa stapaneasca si consecintele propriilor actiuni. Dainuirea multora dintre aceste consecinte pana in zilele noastre face ca actualitatea cartii de istorie a lui Hillgruber sa fie cu atat mai stringenta.524-studiu bibliografic de Stelian Neagoe

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Hitler, Regele Carol si maresalul Antonescu. Relatiile germano-romane (1938-1944)
Cartea Hitler, Regele Carol si maresalul Antonescu. Relatiile germano-romane (1938-1944) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Hitler, Regele Carol si maresalul Antonescu. Relatiile germano-romane (1938-1944) - Hillgruber Andreas" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trecutul e o tara straina - David Lowenthal Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
David Lowenthal
27,55 lei
Berlin - Antony Beevor Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Antony Beevor
59,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie