Histopatologia hepatitelor virale

Histopatologia hepatitelor virale - Sabina Zurac, Florica Staniceanu, Adrian Streinu-Cercel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHistopatologia hepatitelor virale
Comanda acum "Histopatologia hepatitelor virale - Sabina Zurac, Florica Staniceanu, Adrian Streinu-Cercel" de pe libraria ishop la pretul de 59,02 lei
Descriere carte:
Prezentare: Datorita avalansei de descoperiri recente in domeniul hepatologiei, in special al hepatitelor cronice virale, rolul punctiei-biopsii hepatice s-a schimbat permanent in ultimii ani. In lucrarea de fata, autorii supun atentiei un studiu efectuat pe un lot de peste 1 000 de pacienti diagnosticati cu hepatite virale la care a fost efectuata biopsie hepatica in decursul a trei ani. Investigarea materialului a fost realizata prin metode histopatologice uzuale, coloratii speciale si, in cazuri selectionate, teste imunohistochimice si microscopie electronica. Concluzia studiului este ca, admitand chiar un grad de implicare subiectiva in discutie, argumente obiective sustin faptul ca, in ciuda metodelor de diagnostic moderne, punctia?biopsie hepatica ramane standardul de aur al diagnosticului in hepatitele cronice. Cuprins: Histologia ficatului. Date generale despre lotul studiat. Clasificari in hepatita cronica. Modificari histopatologice in hepatita cronica virala. Corelatii anatomoclinice in hepatita cronica virala. Corelatii etiopatologice in hepatita cronica virala. Retetele coloratiilor utilizate. Tehnica de reprocesare pentru microscopie electronica a tesuturilor din blocuri de parafina. Adresabilitate: Medici anatomo-patologi, internisti, infectionisti, rezidenti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Histopatologia hepatitelor virale
Cartea Histopatologia hepatitelor virale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Histopatologia hepatitelor virale - Sabina Zurac, Florica Staniceanu, Adrian Streinu-Cercel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Masajul japonez - Ta Sanri Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Ta Sanri
14,53 lei
Durerile de spate - Helen Brodge Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Helen Brodge
15,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana