Himera credintei in Dumnezeu

Himera credintei in Dumnezeu - Richard Dawkins
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHimera credintei in Dumnezeu
  • Autor: Richard Dawkins
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Religie
  • ISBN: 978-973-669-418-9
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 408
  • Format carte: 15,5?22,5 cm
Comanda acum "Himera credintei in Dumnezeu - Richard Dawkins" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Imaginati-va o lume lipsita de religie. Fara atentate sinucigase, fara 11 septembrie sau 7 iulie, fara cruciade si vanatori de vrajitoare, comploturi, razboaie si separatisti, fara razboaie israeliano-palestiniene, masacre intre sarbi, croati si musulmani, persecutii ale evreilor sau atacuri nord-irlandeze. Fara acei tele-evanghelisti cu costume stralucitoare si coafuri bufante, care le spun oamenilor despre banii lor ca  Dumnezeu vrea sa dati, pana la suferinta. Fara talibani care sa arunce in aer statui antice, fara executii publice ale celor care profereaza blasfemii si fara femei biciuite pentru crima de a-si fi aratat fata O lume toleranta si rationala, care sa ia in calcul si posibilitatea ca Dumnezeu nu exista sub nicio forma si pentru nicio religie, scrie Richard Dawkins.

Iata un subiect de interes pentru fiecare muritor de pe planeta. In plus, rationamentele dezvoltate de autor plecand de la premise stiintifice (sustinute de specializarea acestuia in biologie evolutionista si de experienta acumulata in calitate de profesor la Universitatea Oxford) au facut din aceasta carte, in scurt timp, un bestseller. Ca urmare, un numar uluitor de jurnalisti, lideri de opinie, oameni de stiinta, politicieni, clerici si simpli cititori, credinciosi ferventi sau atei inveterati (din toata lumea) au simtit nevoia sa-si exprime public opinia, referitor la aceasta lucrare. Elogiata sau condamnata, promovata sau scuzata, acceptata sau respinsa, cartea nu a putut fi un singur lucru: ignorata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Himera credintei in Dumnezeu
Cartea Himera credintei in Dumnezeu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Himera credintei in Dumnezeu - Richard Dawkins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Citind Filocalia - Pr. Tudor Ciocan Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Pr. Tudor Ciocan
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie