Harta si teritoriul

Harta si teritoriul - Michel Houellebecq
Pret: 31,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHarta si teritoriul
Comanda acum "Harta si teritoriul - Michel Houellebecq" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
Michel Houellebecq este autorul bestsellerurilor: Platforma (Polirom, 2003), Extinderea domeniului luptei (Polirom, 2005) si Particulele elementare (Polirom, 2006).
Romanul Harta si teritoriul (2010), distins cu Premiul Goncourt, este o imagine in raspar a lumii artei contemporane si a caracterului profund comercial al productiilor sale, ce-si vehiculeaza la nesfirsit amalgamul de clisee.  

Deopotriva clasic si modern, Harta si teritoriul (2010) este romanul unui scriitor ajuns la maturitate, care mediteaza cu o detasare iro­nic-melancolica asupra starii lumii si a fiintelor ce o populeaza. Naratiunea urmareste parcursul biografic si creativ al lui Jed Martin, un artist mizantrop care devine faimos in intrega lume datorita fotografiilor de harti realizate pentru Ghidurile Michelin si a ciclului sau de portrete infatisind meserii. Contrar tuturor asteptarilor, arta sa conceptuala, lipsita de orice suflu cultural, se dovedeste a fi un mare succes comercial. Printr-o magistrala punere in abis, povestea ia o intor­satura insolita cind Michel Houellebecq, care ii pozeaza lui Jed pentru portretul infatisind meseria de scriitor, devine personaj al propriului roman si este omorit cu un sadism cutremurator in casa lui din Loiret.  

"In Harta si teritoriul se afla toate elementele care i-au consolidat succesul lui Michel Houellebecq: ipostazierea ironica a societatii contemporane, lipsa dezolanta a dialogului, ca sa nu mai vorbim de opiniile transante despre arta, dragoste, dorinta, sexualitate, prostitutie si alcool." ( Le Figaro)  

" Harta si teritoriul se ofera cititorului ca un autoportret fin lucrat, extravagant s i sarcastic, respirind un aer melancolic familiar, palpabil. Melancolia a devenit tonalitatea dominanta si, privit prin ea, pesimismul lui Houellebecq capata un aer tenebros." ( T?l?rama)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Harta si teritoriul
Cartea Harta si teritoriul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Harta si teritoriul - Michel Houellebecq" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invierea lui Mozart. Boala neagra - Berberova Nina Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Berberova Nina
13,50 lei
Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich - Kjell Erik Espmark Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kjell Erik Espmark
18,95 lei
Ghemul Fundaturilor - Burroughs William S. Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Burroughs William S.
19,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala