Haos calm

Haos calm - Sandro Veronesi
Pret: 26,59 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHaos calm
Comanda acum "Haos calm - Sandro Veronesi" de pe libraria ishop la pretul de 26,59 lei
Descriere carte:
Ma numesc Pietro Paladini, am 43 de ani si sunt vaduv. Era aparent fericit: avea o slujba foarte buna, avea alaturi o femeie care il iubea si o fiica de zece ani. Dar, intr-o zi, in timp ce-i salveaza viata unei necunoscute, existenta i se schimba radical... Din acel moment, Pietro se refugiaza in automobilul sau, parcat in fata scolii fetitei, si astfel incepe pentru el o era a trezirii, pe cat de nebuneasca in teorie ,pe atat de fireasca in practica. Intelept, stralucit, sceptic, cordial ,imprevizibil, Pietro Paladini este barbatul care isi desavarseste pe dibuite actul de vindecare, si, procedand astfel, dizolva prezentul intr-un timp al prelungirii la nesfarsit. Scriitura captivanta a lui Veronesi, dansul lui neintrerupt intre minte si cuvant ne conduc intr-un ritm alert spre un final neasteptat, si cu toate astea absolut firesc, in care sunt depasite limitele posibilului si se ajunge la cel mai simplu dintre adevaruri: acceptarea naturii umane in banala, eroica ei pendulare intre forta si slabiciune. Sandro Veronesi s-a nascut la Florenta in 1959, iar in prezent locuieste la Roma. Este unul dintre cei mai importanti autori italieni contemporani, Forta trecutului (2000) si Haos calm (2005) bucurandu-se de un real succes, o dovada fiind si ecranizarea acestor romane. Cartile sale au fost traduse in peste 15 limbi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Haos calm
Cartea Haos calm in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Haos calm - Sandro Veronesi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Paradis - A. L. Kennedy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
A. L. Kennedy
25,20 lei
Un asasin imi e stapin - Henry de Montherlant Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Henry de Montherlant
14,72 lei
Oare chiar m-am intors de la Athos? - Dan C. Mihailescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Dan C. Mihailescu
21,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala