Guerilla Marketing Research

Guerilla Marketing Research - Kaden Robert J.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGuerilla Marketing Research
Comanda acum "Guerilla Marketing Research - Kaden Robert J." de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Guerilla Marketing Research este un ghid practic destinat cercetatorilor neprofesionisti privind modalitatea de a conduce o cercetare de marketing profesionista pe baza careia se poate directiona cresterea unei firme.In loc sa apelati la cercetatori profesionisti costisitori, Guerilla Marketing Research va va ajuta sa va folositi energia personala si fonduri limitate pentru a obtine aceleasi rezultate sau altele chiar mai bune - rezultate care vor conduce la profituri mai mari.
Atunci cand veti termina cartea, veti intelege de ce este important sa realizati o cercetare primara corecta pentru a va dezvolta afacerea. Si veti afla cum sa o realizati pentru mult mai putini bani decat credeti. Daca acest lucru va intriga, va invit sa cumparati aceasta carte.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Guerilla Marketing Research
Cartea Guerilla Marketing Research in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Guerilla Marketing Research - Kaden Robert J." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marketingul Motivational - Robert Imbriale Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Robert Imbriale
19,00 lei
Tehnica platilor internationale - Dorel Mihai Paraschiv Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Dorel Mihai Paraschiv
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate